Facebook

Facebook

Fyll ut skjemaet med riktig svar og "lik" oss på facebook sidene våre hvis du ønsker gode tilbud fra oss : Klikk her for facebook.

Så er du automatisk med i trekningen, send videre til venner og kjente, vinneren vil få hyggelig pris på flere billetter hvis dere ønsker å reise med flere.

Trekning 1.mai

 

OBS: Mailadressen brukes kun for å kåre en vinner, kryss av hvis du ønsker gode tilbud. (Eksklusivt for Facebook venner).

 

 

Konkurranseregler
.

Denne konkurransen er ikke sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du oppgir din informasjon til PartyTime.no, og ikke til Faceook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant, med mindre du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev. I så tilfelle kan du selv når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten via lenke i nyhetsbrevet. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 20 år (krav i hht. Stena Line). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere.

Spørgsmål: Hvor stor er den nye spa afdelingen ?
10 m2
100 m2
750 m2

epostadresse:

Jeg vil gjerne få gode tilbud fra PartyTime.no


PartyTime Event AS - Veveistadvejen 111 - 1404 Siggerud - Tlf. +47 64913837 - Faks. +47 64913839 - E-mail: info@partytime.no

© 2014 PartyTime Event AS